Appen MinRenovasjon gir deg oversikt over henting av avfallet ditt. Det er gratis å laste ned appen, og ingen kostnad ved å motta varsler. Du finner appen i App Store eller Google Play. Søk på "MinRenovasjon" i App Store / Google Play. 

 

 Slik laster du ned appen Slik laster du ned appen 

 

Tømmekalender med varsel
Tømmekalenderen viser deg hvilket avfall som blir hentet og når. Du kan også aktivere varsling på det tidspunktet i forkant som du ønsker. 

 

Har du en slektning som trenger ekstra oppfølging rundt avfallstømmingen, eller passer du huset til en venn som er bortreist? Da kan du enkelt legge inn flere adresser. I høytider henter vi avfallet ditt på andre tidspunkter enn vanlig. Disse endringene kunngjør vi på movar.no. 

  • Ta kontakt med oss dersom du ikke finner tømmekalender i appen for din adresse.
  • Nedgravd renovasjonsutstyr og containere tømmes etter behov og ikke etter fast rute. Steder med denne type utstyr fremkommer derfor ikke i tømmekalenderen.

Kom i gang med MinRenovasjon på 1-2-3
1. Last ned appen fra Google Play eller App Store. Om du allerede har appen må den oppdateres til siste versjon.
2. Søk opp din kommune, og legg til din adresse.
3. Skru på varsler om du ønsker det.

 

Viktig informasjon om varsler og tilganger
Varslinger fra appen kan utebli på grunn av innstillinger på mobiltelefonen din. Dette handler i de fleste tilfeller om at appen ikke har fått tillatelsene som trengs. For at varsling skal fungere for deg, er det viktig at du har den nyeste versjonen av MinRenovasjon.


Du må godta at appen kan gi deg varsler på telefonen, for å få de varslingene du har behov for. Mobiltelefonen må også være tilkoblet WiFi eller mobildata på det varslingstidspunktet du velger. Alle varsler som er sendt, eller forsøkt sendt, har du full oversikt over i appen under «varslingshistorikk».

Sist oppdatert 18. januar 2023, kl 15:48

Opprettet 23. august 2018, kl 12:43« Tilbake