Fra 6. mars kan avfallet ditt bli hentet på annen dag enn tidligere. Endringen kan gjelde for alle avfallstyper. 
Årsaken er at vi setter inn andre typer renovasjonsbiler på rutene i Vestby. I bilparken vår nå har vi både store og små kjøretøy for å kunne betjene området best mulig.

Etter ruteomleggingen så vil fortsatt tømmeintervallet være som tidligere:

  • Restavfall tømmes hver uke, eller hver 14. dag for dem som har valgt redusert tømmeintervall
  • Papp/papir, plastemballasje og glass- og metallemballasje tømmes hver fjerde uke

Hva skjer ifm. omleggingen?
Uke 10 har alle abonnenter i Vestby tømming av restavfall. Den uken vil noen abonnenter få tømmedag noen dager tidligere eller litt senere enn frem til nå.

Se din nye tømmekalender
• For å få oversikt over når avfallet hentes hos deg, kan du laste ned appen MinRenovasjon. Her kan også få påminnelser dagen før tømming.
• På nettsidene våre finner du også en tømmekalender som kan gi deg oversikt over når avfallet ditt hentes på din adresse.

Viktig! Vi har foreløpig litt datatekniske problemer i tømmekalender for et fåtall abonnenter med tømming av restavfall hver 14. dag. Kalender i app og på web viser tømming ukentlig, men dette er en visningsfeil. Dette er en feil vi jobber med å få rettet i løpet av uken. 

Vi beklager den ulempe dette måtte medføre. Har du spørsmål eller opplever at beholderen blir for full før tømming, ta kontakt med oss på e-post eller ringe oss på telefon 69 20 21 10.

Sist oppdatert 13. mars 2023, kl 19:27

Opprettet 3. mars 2023, kl 09:28« Tilbake